Niet tevreden, kan ik mijn bestelde product terugsturen?

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je je Dogmoms product, om welke reden dan ook, toch wilt retourneren. Mocht dit het geval zijn, dan kan dit binnen 14 dagen. Dit termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. Let op: Het product mag niet gebruikt zijn als je het wilt ruilen. Ook het kaartje wat bevestigd is aan het product mag niet verwijderd worden.

Als je je product wilt retourneren doe dat dan in de originele verpakking, met alle geleverde toebehoren. Houd er rekening mee dat de retourkosten van het product voor jou zijn. Dit bedraagt €5,99 per retourzending. Voor het retourneren van producten hebben we het je zo makkelijk mogelijk gemaakt! Klik op de onderstaande link en print ons verzendlabel uit en plak dit op het pakketje. De retourzending kun je vervolgens afgeven bij een servicepunt bij jou in de buurt. Klik op de onderstaande knop om je product retour te melden. 

Retourportaal Dogmoms

We adviseren om de Track & Trace goed te waarborgen van de zending goed te waarborgen, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn indien het pakketje verloren gaat tijdens het retourneren. Na het ontvangen van je retourzending zal Dogmoms binnen 14 het aankoopbedrag terugstorten op je rekening.

Dogmoms neemt deze kosten voor haar rekening indien wij het verkeerde product hebben geleverd of de fout op een andere manier te wijten is aan ons handelen.

Duurzaamheid

Met retourzendingen dragen we bij aan een hogere milieu-impact. Denk bijvoorbeeld aan de extra bestelbussen die moeten rijden. We proberen je een handje te helpen door zo veel mogelijk productspecificaties mee te geven, zodat zo min mogelijk producten retour hoeven te gaan. Op deze manier kunnen we allemaal ons steentje bijdragen!

Voor overige vragen betreft het retourneren, stuur ons gerust een mail!

info@dogmoms.nl